[spoiler]

پلاگین

[/spoiler] ویزای شش ماهه اقامت در نروژ برای جستجوی کار - زیر آسمان نروژ
X
تبلیغات
رایتل
شنبه 15 بهمن‌ماه سال 1390 @ 17:35

ویزای شش ماهه اقامت در نروژ برای جستجوی کار

خواننده گرامی: این وبلاگ غیرفعال شده است.درصورت تمایل می توانید از مطالب سایت "زیرآسمان نروژ" در اینجا دیدن نمایید.

نظرات (49)
ذاهب ||
یکشنبه 16 بهمن‌ماه سال 1390 ساعت 03:49
Dear Ali
Thanx a lot again
and all the Best for ur new weblog

Regards
امتیاز: 2 1
پاسخ:
سپاس از شما دوست و همراه گرامی
بهزاد اترو ||
دوشنبه 1 اسفند‌ماه سال 1390 ساعت 08:17
سلام یکی از دوستانم این وبلاگ را برای من معرفی کرد ازش ممنونم که یه منبع به این خوبی برام معرفی کرده.....
ببخشید من لیسانس زبان و ادبیات انگلیس دارم چگونه میتونم برای کار و ادامه نحصیل وارد نروژ بشم؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
خوش آمدید!
به بخش تحصیل در نروژ در وبلاگ مراجعه کنید.پیروز باشید
امیر ||
چهارشنبه 6 اردیبهشت‌ماه سال 1391 ساعت 14:05
با سلام و سپاس از وبلاگ مفیدتون
من یه سوال داشتم و میخواستم بدونم که من مدرکه لیسانس دارم و دوره کلاسهای دکوراسیون داخلی را که مدرکش قابل ترجمه میباشد طی کردم آیا میتوانم برای ویزای کار درخواست بدهم ؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
با سپاس فراوان
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
متاسفانه تا زمانی که داخل ایران هستید پیدا کردن کارفرمایی که مایل به استخدام شما باشد بسیار ضعیف است.شما باید به نحوی وارد اروپا شوید و سپس به نروژ بیایید و درخواست تغییر ویزای خودتان به ویزای شش ماهه کاریابی را بدهید.پیروز باشید
||
شنبه 9 اردیبهشت‌ماه سال 1391 ساعت 01:57
سلام
آیا امکان درخواست ویزای شش ماهه از تهران وجوددارد؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
متاسفانه خیر
پیمان ||
یکشنبه 10 اردیبهشت‌ماه سال 1391 ساعت 08:11
با سلام
ایا ویزای شش ماهه فقط از ایران نمی شه اقدام کرد ؟ مثلا از کشورهای همسایه یا باید از نروژ درخواست داد
و سوال دوم :اینکه این محدودیت برای ایران است یا کشورهای دیگه هم این مساله را دارند؟
امتیاز: 2 1
پاسخ:
درود دوست من
تا جایی که می دانم از ایران ممکن نیست ولی اگر با هر ویزایی که باشد به یکی از کشورهای اروپایی وارد شوید بلافاصله می توانید برای دریافت ویزای شش ماهه کاریابی نروژ اقدام کنید.
شروین ||
دوشنبه 22 خرداد‌ماه سال 1391 ساعت 17:17
سلام

مرسی از وبلاگ خوبتان. من متوجه نشدم شما در مطلبی که عنوان کردین نگفتین از ایران نمیشه اقدام کرد؟؟؟پس چطوری عنوان کردین که باید به سفارت نروژتو تهران مراجعه کرد و مدارکو تحویل بدیم؟؟ من 11 سال سابقه کار دارم تو پروژه های نفتی و مهندسی صنایع هم خوندم میخوام حتما اقدام کنم برای این ویزا کار شیش ماهه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مرسی
شروین
امتیاز: 1 0
پاسخ:
درود شروین جان
امکان اقدام که وجود دارد ولی متاسفانه امکان گرفتن ویزا از داخل ایران بسیار بعید است.برای اقدام برای این ویزا باید ابتدا خودتان را به نحوی یه یکی از کشورهای اروپایی یا عضو شنگن برسانید تا سپس بتوانید به نروژ بیایید و برای این ویزا اقدام کنید.اگر سوابق کاری مرتبط با صنایع نفت و گاز دارید شانس خوبی خواهید داشت
شروین ||
سه‌شنبه 23 خرداد‌ماه سال 1391 ساعت 22:31
سلام
ای بابا خیلی ضد حاله که اینجوری.اتفاقا نفت و گاز هست .الانم تو یکی از بزرگترین پروزه های ایران فاز 14 مشغولم تو بخش Offshore .
میشه از طریق ویزای تخصیلی وارد شد بعد این ویزا رو اقدام کرد؟؟چون فوق لیسانس محانیه میشه از طریث ویزا تحصیلی اقدام کرد؟

خیلی ممنون از جواب و راهنماییت.
مخلص
شروین
امتیاز: 0 0
پاسخ:
بله.ویزای دانشجویی همیشه یک راه ممکن است.برای اقدام تحصیلی به مطلبی در همین رابطه در بخش تحصیل در نروژ در وبلاگ مراجعه کنید
H.N ||
دوشنبه 26 تیر‌ماه سال 1391 ساعت 09:04
با سلام دوباره وخسته نباشید.
ببخشید اگه کسی دیپلم باشه و آیلتس نمره 7 و مدارک فنی حرفه ای داشته باشه میتونه اقدام کنه آخه شما نوشتین حداقل تحصیلات لیسانس هستش یعنی یک فرد دیپلم با این شرایط نمیتونه اقدام کنه.
مرسی
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
اگر به نحوی خودتان را به یکی از کشورهای شنگن برسانید می توانید با هر مدرکی که دارید به نروژ بیایید و سپس برای دریافت ویزای کاریابی نروژ اقدام کنید و کار مناسب خودتان را بیابید اما از داخل ایران اگر دکترا هم داشته باشید نمی توانید این نوع ویزا را بگیرید.
niloofar ||
سه‌شنبه 7 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 17:36
سلام و مرسی از اطلاعات خوبی که در اختیار همه گذاشتین
آیا برای ویزای کاریابی 6 ماهه سفارت نرور اصل مدرک تحصیلی را هم میخواهد؟
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید
امتیاز: 0 2
پاسخ:
درود دوست من
خیر اما وقتی ترجمه رسمی می کنید کپی برابر با اصل مدرک ضمیمه ی ترجمه است و نیازی به ارائه اصل مدرک یا دانشنامه نیست.پیروز باشید
آریا ||
یکشنبه 19 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 12:48
با سلام
آیا با ویزای شینگن نمی شه مستقیما وارد نروژ شد؟!
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست عزیز
نروژ جزو کشورهای عضو شنگن است.بنابراین با ویزای شنگن می توانید به نروژ سفر کنید
مهدی ||
دوشنبه 29 آبان‌ماه سال 1391 ساعت 20:00
سلام مرسی از اطلاعتتون> من مهندسی اکتشاف نفت میخونم ترم 5 میخاستم بدونم بعد از گرفتن لیسانس میتونم اقدام کنم؟ چقدر سابقه کار نیاز دارم؟ کاراموزی را می توان جز سابقه کار حساب کرد؟ معدل مهمه؟ > THX
امتیاز: 1 0
پاسخ:
درود دوست من
شما بهتر است برای دوره ارشد برای نروژ اقدام کنید چون برای ویزای کار شش ماهه به سابقه کار نیاز دارید
mohammad ||
پنج‌شنبه 9 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 20:46
سلام دوست عزیز
من مهندس برق هستم و باسابقه کار 4 سال به نظر شما اگر از طریق کشورهای اروپایی اقدام کنم چقدر شانس دارم.
آیا در طول مدت بررسی مدارک که تغریبا 4 ماه هستش باید در نروژ باشم؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
نروژ به مهندسین برق نیاز دارد و فکر می کنم شانس خوبی خواهید داشت.فقط بایستی به نحوی به نروژ وارد شوید تا بتوانید تقاضای این ویزای شش ماهه را بکنید
کامین ||
جمعه 10 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 22:17
بسیار سپاسگذارم از زحمات شما
دوست عزیز برای ویزای 6ماهه آیا سابقه کاری بیمه ای نیاز است یا با نامه شرکتی که به تایید مراکز بالادست رسیده هم میتوان اقدام کرد؟
ممنون از راهنماییتون
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
اگر سابقه کار در صنایع نفت و گاز را ندارید احتمال گرفتن ویزا تا زمانی که در ایران هستید بسیار کم است.سوابق بیمه ای برای ترجمه و تایید رسمی سوابق کاری شما از شما خواسته می شود
سپاس از توجه و مهرتان
باران ||
شنبه 11 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 07:31
سلام و ممنون از شما بابت مطالب مفیدتون

اگر کسی در این 6 ماه وفق به پیدا کردن کار شد بعد برای خانواده ویزا داده می شه
امتیاز: 0 1
پاسخ:
بله
FARID ||
شنبه 11 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 09:46
با سلام.
ممنون از زحماتتون. میخواستم بدونم که اگر شخصی هم تحصیلات و هم سابق کار خوبی داشته باشه ( مهندسی برق قدرت - 5 سال سابقه کار) آیا احتمال داره که پس از اقدام از یه کشور عضو شنگن ، REJECT بشه؟ قبل از اون آیا لازمه که مدرک رو ASSESS کنیم ؟ از کجا میشه این کار رو کرد؟
در نهایت کسی رو میشناسید که به این شکل ( ویزای 6 ماه کاریابی ) اقدام کرده باشه و بخواد اطلاعات در اختیار بذاره؟
ببخشید سوئالاتم زیاد شد.
متشکرم و بدرود.
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
اگر سوابق کاری در صنایع نفت و گاز ایران را ندارید تا زمانی که از ایران برای این ویزا اقدام می کنید شرایط دریافت ویزا بسیار سخت و احتمال پاسخ از سفارت نروژ در تهران بسیار ضعیف است اما به محض ورود به یکی از کشورهای شنگن مثلا بصورت توریستی خیلی راحت تر می توانید اقدام کنید البته اگر شرایط ویزا را کامل داشته باشید.احتمال ریجکت شدن اگر از اروپا اقدام کنید و شرایطش را کامل داشته باشید کم است.بوده اند دوستانی که اینگونه ویزا گرفته اند.پیروز باشید
کامین ||
شنبه 11 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 19:57
با عرض سلام مجدد
فکر میکنم سوال قبلی رو خیلی کلی پرسیدم
دوست عزیز من دارای مدرک فنی حرفه ای تاسیسات(لوله کشی) با 1600 ساعت آموزش و در عین حال کاملا مسلٌط به کار خود هستم و تحصیلاتم دیپلم است و مسلط به زبان انگلیسی.
بنده فکر نکنم مشکلی برای گرفتن ویزای شنگن داشته باشم.
اگر من برای تسلیم درخواست ویزای 6ماهه به نروژ بیایم و از آنجا اقدام کنم چقدر شانس قبولی دارم ؟ با توجه به اینکه سابقه کار بیمه ای ندارم اما رزومه معتبر میتوانم ارائه دهم.
پیشاپیش از راهنمایی شما ممنونم.
امتیاز: 0 0
پاسخ:
دوست من
بنده که نمی توانم به شما بگویم چقدر شانس قبولی دارید.بایستی پس از اینکه وارد نروژ شدید برای کار پیدا کردن اقدام کنید و پیگیر باشید اما ندانستن زبان نروژی خیلی از موقعیت ها را از شما می گیرد.برای ویزای شش ماهه کاریابی هم مدرک تحصیلی دانشگاهی یکی از شرایط است.در همین مطلب این موضوع نوشته شده است.پیروز باشید
ناصر ||
دوشنبه 13 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 07:01
ضمن سلام و خسته نباشید. من سئوالی که در خصوص ویزای شش ماهه کار ( برای کشور نروژ) داشتم اینه که اگه به فرض من به یک کشور اروپایی ( مثلا المان ) که عضو شنگن می باشد سفر کنم . ایا می بایست از طریق سفارت نروژ در المان تقاضای ویزای کار نمایم( به همراه مدارک ) ؟
خوشحال خواهم شد اگر لطف کنید و به نامه ام پاسخ دهید.
با تشکر مجدد
امتیاز: 2 1
پاسخ:
درود
خیر.شما می توانید با ویزای شنگن خود وارد نروژ شوید و از اسلو تقاضای ویزای کاریابی کنید
شیوا ||
پنج‌شنبه 23 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 01:24
سلام ادمین محترم..من خواهرم ساکن نروژ است. من مجرد و در ایران زندگی‌ می‌کنم و دارای مدرک لیسانس حسابداری هستم،،می‌خواستم بپرسم که اگر خوارم برای من ویزای مهمان بفرسته ،شانس گرفتن این ویزا برای یک مجرد چقدر است؟

ممنون میشم اگه جوابمو بدین
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
مطلب زیر را بخوانید
http://skyofnorway.blogsky.com/1390/05/28/post-4
||
شنبه 2 دی‌ماه سال 1391 ساعت 07:42
سلام و تشکر برای مطالب مفیدتان
بعد از گرفتن این ویزا و پیدا کردن کار چقدر طول می کشه تا خانواده بتونن به نروژ بیان؟
ممنون می شم جواب بدید
امتیاز: 0 0
پاسخ:
شما همزمان می توانید پس از دریافت پیشنهاد کاری همراه با همسر و فرزند خودتان وارد نروژ شوید.مشکلی نیست
هستی ||
شنبه 2 دی‌ماه سال 1391 ساعت 17:30
سلام ادمین عزیز، من هم سوال نفر قبل دارم
همزمان یعنی بعد از پیدا کردن کار می شه برای گرفتن ویزای همراه اقدام کرد و خودش احتیاج به زمان داره یا اینکه می شه رفت به نروژ؟
امتیاز: 0 1
پاسخ:
درود
خیر.همزمان می توان اقدام کرد
مجتبی ||
چهارشنبه 6 دی‌ماه سال 1391 ساعت 10:03
باسلام
من دو روز پیش برای گرفتن ویزای job seeker مدارکم را در سفارت نروژ در تهران تحویل دادم. در پایان تحویل مدارک یک رسید به من دادند که بالای آن یک عدد با خودکار نوشتند که گفتند می توانید از UDI پیگیر پرونده باشید.
ضمنا در پاسپورتم یک مهر زدند با عنوان
D visa NOR
Norwegian Embassy Tehran
23 Dec 2012
منظور از این مهر در پاسپورت من چیست؟ لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود مجتبی جان
چیز خاصی نیست.یک رسید است.درخواست شما بررسی می شود و نتیجه اعلام می شود.منتظر بمانید
FARID ||
یکشنبه 10 دی‌ماه سال 1391 ساعت 08:38
درود

قبلا" و تا اونجاییکه من یادمه سفارت مدارک از کسی قبول نمی کرد. چه جوری تونستید مدارک رو تحویل بدید و به چه بخشی دقیقا" مدارکتون رو دادید؟
میشه راهنمایی کنید. ممنون میشم .
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود فرید جان
ظاهرا قبول می کنند.دوباره تلاش کنید
مرضی ||
پنج‌شنبه 14 دی‌ماه سال 1391 ساعت 09:50
سلام دوست عزیز
من سابقه نفت و گازی دارم حدود 7 سال. آیا احتمال ریجکتی هست؟ و اینکه اگر ریجکت بشیم 3000 کرون را پس میدهند یا خیر؟
ببخشید یه سوال دیگه: این مانده حساب بانکی رو به ریال باید گرفت؟
خیلی ممنون از وقتی که میگذارید
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
بنده که مسئول نیستم اما امیدوار باشید.مبلغ بررسی پرونده و صدور ویزا غیرقابل استرداد است.حساب بانکی به ریال است.پیروز باشید
حسن ||
دوشنبه 18 دی‌ماه سال 1391 ساعت 13:21
سلام مخلصم و ممنون از مطالب مفیدتون
ویخواستم بپرسم وضعیت کاری برای مهندسی خودرو چجوریه و سوال دیگه میشه گواهی بانکی اورد بعدش حساب رو خالی کرد
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من و سپاس از توجه شما
بازار کار برای مشاغل فنی و مهندسی خوب است اما دانستن زبان سوئدی از هر چیزی مهمتر است.شما می توانید پس از تهیه گواهی بانکی پول را از حساب خودتان برداشت کنید اما اگر واقعا امکانش را دارید بد نیست چند روزی صبر کنید تا با مشکل مواجه نشوید.پیروز باشید
وحید ||
سه‌شنبه 19 دی‌ماه سال 1391 ساعت 18:35
سلام دوست بزرگوار و ممنون بخاطر اطلاعات بسیار مفیدت
. من مهندس حفاری نفت هستم تازه مدرکم رو گرفتم ولی 15 سال است در شرکت نفت بطور کامند رسمی در این زمینه کار میکنم و زبان انگلیسی ام هم عالی است. شانس پیدا کردن کار نروژدر شش ماه را چقدر می دانید ؟ متشکرم
امتیاز: 0 1
پاسخ:
درود وحید جان
اگر زبان انگلیسی تان خوب است شانس خوبی دارید.مطلب زیر را حتما بخوانید.این سایت می تواند راهگشای شما باشد
http://skyofnorway.blogsky.com/1390/06/26/post-10
FARID ||
چهارشنبه 20 دی‌ماه سال 1391 ساعت 11:24
با سلام
میخواستم از دوست عزیز آقای مجتبی خواهش کنم که پس از دریافت UDI ما رو در جریان پیگیریهاشون بذارند . مرسی .
امتیاز: 0 0
FARID ||
شنبه 23 دی‌ماه سال 1391 ساعت 07:51
با سلام مجدد

توی سایت سفارت نروژ بخش UDI نوشته شده که جهت دریافت ویزای Job-Seeker بایستی که 113000 کرون نروژ حساب بانکی داشته باشی و معادل ریالی هم مورد قبول هست . سوالی که اینجا مطرح میشه اینه که این مبلغ با چه ارزی قیاس میشه ؟ کرون دولتی 230 تومانی یا کرون بازار آزاد 550 تومانی؟ به عبارتی مبلغ حساب بانکی بایستی حدود 62 میلیون باشه و یا 30 میلیون تومان؟

ممنون
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
معادل پولی که در حساب دارید را به یورو یا دلار به نرخ دولتی ارز برایتان در نامه بانکی می نویسند
مجتبی ||
شنبه 23 دی‌ماه سال 1391 ساعت 11:53
با سلام

حتما شما را در جریان کارم قرار میدهم.
در مورد حساب بانکی باید بگویم که نامه ای که بانک میدهد (من گفتم موجودی حساب به ارز میخواهم انها هم موجودی حساب را به ریال و سپس معادل ان را به نرخ روز دولتی برایتان مینویسند )
یعنی همان 30 میلیون کافیست.

با ارزوی موفقیت
امتیاز: 0 0
FARID ||
یکشنبه 24 دی‌ماه سال 1391 ساعت 11:18
با سلام
همین الان سایت UDI را چک کردم نوشته Application برای ویزای Job seeker در تاریخ 15 ژانویه بسته خواهد شد و بدین معنی است که پرونده این نوع ویزا بسته خواهد شد.
امتیاز: 0 0
پاسخ:
بله.متاسفانه خبر صحت دارد
http://www.udi.no/Norwegian-Directorate-of-Immigration/News/2012/Option-for-specialist-residence-permits--closed
آرمین ||
دوشنبه 25 دی‌ماه سال 1391 ساعت 00:43
درود بر شما دوست عزیز
یعنی واقعا برای دریافت این ویزا هیچ راهی باقی نمانده؟ امکان داره مجددا این نوع ویزا برقرار بشه؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
امکانش فعلا نیست اما شاید در آینده طرحهای جدیدتری ارائه شود
وحید ||
چهارشنبه 27 دی‌ماه سال 1391 ساعت 13:18
با سلام خدمت دوست محترم
آیا با ویزا شنگن و رسیدن به اسلو درصورتی که توی مدت ویزات کاریابی بشی امکان داره ویزای Residence permits for skilled workers دریافت کنی؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
ویزای شش ماهه کاریابی نروژ از تاریخ 15 ژانویه 2013 میلادی به حالت تعلیق درآمده است
رها ||
چهارشنبه 22 خرداد‌ماه سال 1392 ساعت 23:28
سلام
من و خانوادم (پدر-مادر-برادر-خواهر) تصمیم داریم برای اقامت دائم بریم نروژ اما اطلاعاتمون خیییییییییلی کمه.اصلا نمیدونیم باید از کجا شروع کنیم وچطوری... هزینه اولیه رو هم میخوام بدونم.ینی هزینه ای که برای رفتن و اقامت لازمه.ممنون میشم شما من رو راهنمایی کنید.لطفا هزینه هارو به واحد پول ایران درج کنید.صمیمانه ممنونم.
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
این وبلاگ تنها وظیفه اطلاع رسانی آزاد را بر عهده دارد و هیچ خدمات تجاری در زمینه ی امور مهاجرتی ارائه نمی کند اما شما می توانید با مطالعه مطالب وبلاگ با روشهای مختلف مهاجرت کمی بیشتر آشنایی پیدا کنید .پیروز باشید
سارا ||
دوشنبه 9 دی‌ماه سال 1392 ساعت 07:45
با سلام و تشکر
من میخواهم ویزای دانشجویی بگیرم و شوهرم در این مدت اونجا کار پیدا کند ایا این مدت که کار میکند به حساب 3سال میاد ؟
امتیاز: 1 0
پاسخ:
بله.حتما
ایوب ||
پنج‌شنبه 1 اسفند‌ماه سال 1392 ساعت 15:48
با سلام واحترام .میخواستم بدونم درحال حاضر و در ایران امکان اخذ ویزای6ماهه ی کاریابی برای نروژ وجود دارد وبرای من بامدرک فنی وحرفه ای مکانیک امیدی برای پیداکردن کار وجود دارد سپاس از لطف شما
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
خیر.متاسفانه از ژانویه سال گذشته این نوع ویزا به حالت تعلیق درآمده است.در ابتدای همنی مطلب هم کاملا به وضوح این مطلب یادآوری شده است.برای ویزای کاری افراد ماهر به بخش کار در نروژ در داخل وبلاگ بروید
mariam ||
یکشنبه 25 اسفند‌ماه سال 1392 ساعت 21:16
salam,, chetor mitonam ba shoma tamas telefoni dashte basham ??
az norway
امتیاز: 0 1
پاسخ:
underskyofnorway@gmail.com
hossein ||
یکشنبه 10 فروردین‌ماه سال 1393 ساعت 21:18
با سلام ودرود
من دیپلم برق صنعتی دارم..ودر صنایع فولاد سابقه کاربه عنوان جوشکار ..برای گرفتن ویزای کار متوان اقدام کنم لطفن راهنمایی کنید باسپاس
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود
متاسفانه بدون مدرک زبان و مدرک دانشگاهی شانس زیادی ندارید
حسن ||
چهارشنبه 27 فروردین‌ماه سال 1393 ساعت 15:32
با سلام خدمت دوست خوبم
من 23 سال سن دارم و دارای مدرک مهندسی نفت و مدرک آکادمیک آیلتس با نمره 5 هستم و 3 سال هم سابقه کار در بیمه تامین اجتماعی به عنوان مدیر کارگاه تولیدی دارم.و 440 ساعت آموزش در شرکت ملی نفت ایران به عنوان کارآموز داشتم.
آیا میتونم برای کار و زندگی در نروژ اقدام کنم.
ممنونم از راهنمایتون....
با تشکر
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود
بله. به سایت finn.no بخش کار مراجعه کنید.مطالب مربوط به بخش کار در نروژ را در وبلاگ بخوانید
marjan ||
پنج‌شنبه 12 تیر‌ماه سال 1393 ساعت 12:12
درود
میخواستم بدونم اگه کسی به نروژ بیاد و تقاضای ویزای ٦ ماهه کاریابی بکند هنوز امکانش هست ؟
کسی اگه مدرک دانشگاهی داشته باشه در زمینه مدیریت ولی بخاد با مدرک فنی حرفی در زمینه آرایشگری کار کند ویزای کاری بهش میدن یا (اگه کار هم پیدا کند در زمینه آرایشگری ) اجازه اقامت بهش میدن ؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود
این ویزا دیگر وجود خارجی ندارد.در صورت داشتن پینشهاد رسمی کار گرفتن ویزای کاری ممکن است
رایان ||
چهارشنبه 28 آبان‌ماه سال 1393 ساعت 22:52
سلام دوست عزیز امیدوارم که حالتون خوب باشه خیلی سایت پر کاربردی دارین واقعا عالی هستش
نتم اجاز نمیده بخونم مطلب رو قطع وصل میشه !
دوست عزیز من دیپلم مکانیک هستم 22 سالمه امیدی هست برای اینکه بتونم توی نروژ کار پیدا کنم ؟اصلا واسم کار هست ؟ممنون میشم جواب رو واسم ایمیل کنید چون زیاد دسترسی به اینترنت ندارم ممکن این جا جواب رو نخونم با تشکر
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود و سپاس از شما
مطالب بخش کار در نروژ را بخوانید
مصطفی ||
شنبه 2 اسفند‌ماه سال 1393 ساعت 17:37
سلام و همسرم هردو مهندس نفت هستیم. اما به علت تحریم ها هنوز نتونستیم کاری مرتبط با رشته امون پیدا کنیم. آیا شانس اقامت و کلر در نروژ را داریم؟؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود مصطفی جان
مطالب کار در نروژ را در وبلاگ بخوانید
alireza ||
یکشنبه 3 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 04:20
سلام من اگ از ایران بیام اونجا بعد از ک اقامت گرفتم بهم کار رو میدن یا این ک کار بهم نمیدن؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود
برای دریافت اقامت کاری نیاز به پیشنهاد کاری هست
محمد ||
پنج‌شنبه 21 خرداد‌ماه سال 1394 ساعت 20:40
سلام من جوشکار آرگون فول تست هستم 9 سال سابقه کار دارم و آلیاژهای کربن و استنلس استیل . کاپرنیکل . اینکونل . دابلکس و برق جوش میدهم و جویای کار در خارج هستم ممنون راهنماییم کنید؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود
به بخش کار در نروژ بروید
hassaN ||
شنبه 10 مرداد‌ماه سال 1394 ساعت 12:35
درور بر شما...بنده لیسانس نقشه برداری با سابقه کار و آیلتس ۶.۵..۲۸ ساله هستم...در رابطه با بازار کار این رشته در نروز اگر اطلاعاتی بدید ممنون میشم
امتیاز: 1 0
پاسخ:
درود
سایت فین را چک کنید
عباس ||
یکشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 21:45
سلام،من در زمینه جوشکاری سازه های فلزی ساختمانی مهارت دارم و همینطور در زمینه فروشندگی مواد غذایی، مدرک تحصیلی من دیپلم فنی و حرفه ای هست آیا میوانم در نروژ کار پیدا کنم؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود عباس جان
ابتدا بایستی از سوی یک شرکت در نروژ پیشنهادرسمی کار داشته باشید تا بتوانید برای ویزای کاری اقدام کنید
alisotoudeh ||
چهارشنبه 4 شهریور‌ماه سال 1394 ساعت 07:04
باسلام خسته نباشید من 48سال دارم کارم فیلمبرداری ازمجالس هست مجوزاتحادیه دارم دیپلم دارم امکانش هست بتوانم نروژ بیام کارپیداکنم.سپاسگذارم.
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود
بدون داشتن پیشنهاد رسمی کار نمی توانید اقدامی کنید
Marjan ||
سه‌شنبه 7 مهر‌ماه سال 1394 ساعت 18:13
با سلام.من 23ساله دارای مدرک کارشناسی بیوتکنولوژی بدون سابقه کار هستم.همسرم 30ساله دارای مدرک مهندسی برق قدرت،بدون سابقه بیمه ولی دارای 5سال سابقه کار آزاد در زمینه های برق صنعتی،ساختمانی و شبکه های هوایی میباشد.لطفا راهنمایی کنید درصورتی که ما مدرک زبان بگیریم و همسرم دنبال گرفتن مدرک plcباشد شانس مهاجرت به نروژ را داریم؟با تشکر
امتیاز: 0 2
پاسخ:
درود
بله اما فعلا بازار کار در نروژ راکد است. بایستی صبر کنید. مطالب بخش کار در نروژ را دنبال کنید
Asghar ||
دوشنبه 16 مرداد‌ماه سال 1396 ساعت 12:02
سلام..من ۶سال سابقه کار اجرایی در پروژهای گازی ایران رو دارم
مدرکم دیپلم هستش
به نظرتون میشه امید داشت که بخوام برم
دوس دارم تو نروژ کار کنم...
امتیاز: 0 0
پاسخ:
سلام دوست عزیز.لطفا به سایت زیرآسمان نروژ مراجعه کنید
www.underskyofnorway.com
یوسف ||
چهارشنبه 1 شهریور‌ماه سال 1396 ساعت 22:05
سلام من مهندس نفت با 3 سال سابقه کاری هستم میخواستم بدونم بهترین راه برای گرفتن اقامت نروژ برای من چی هست ممنون
امتیاز: 0 0
پاسخ:
سلام دوست عزیز.لطفا به سایت زیرآسمان نروژ مراجعه کنید
www.underskyofnorway.com
رحیم ||
پنج‌شنبه 6 مهر‌ماه سال 1396 ساعت 16:58
با سلام من کارشناس ارشد مهندسی استخراج معدن هستم و در کشور سوعد ویزای دانشجویی دارم و هفت سال هم سابقه سرپرستی معدن تو ایران رو دارم می خواستم ببینم برای نروژ در رشته معدن کارهست یا نه و اصلا چه کار می تونم انجام بدم ممنون میشم راهمنمایی کنید.
امتیاز: 0 0
پاسخ:
سلام دوست عزیز.لطفا به سایت زیرآسمان نروژ مراجعه کنید
www.underskyofnorway.com
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد

تمام حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به زیر آسمان نروژ می باشد