[spoiler]

پلاگین

[/spoiler] لغو ویزای شش ماهه کاریابی و ویزای کار Specialists در نروژ - زیر آسمان نروژ
X
تبلیغات
رایتل
جمعه 29 دی‌ماه سال 1391 @ 09:40

لغو ویزای شش ماهه کاریابی و ویزای کار Specialists در نروژ

زیر آسمان نروژ: بر اساس اعلام اداره مهاجرت نروژ،روز  15 ژانویه 2013 میلادی،طرح "ویزای شش ماهه کاریابی در نروژ" Skilled Jobseekers و ویزای کاری متخصصین Specialists که مورد استقبال بسیاری از متقاضیان کار قرار گرفته بود متاسفانه لغو شد.مهمترین دلیل لغو شدن این نوع ویزاها،ارائه مدارک جعلی و غیرواقعی از سوابق کاری گذشته  از سوی بسیاری از متقاضیان و در نتیجه عدم موفقیت این افراد در یافتن کار پس از ورود به نروژ اعلام شده است.

بر این اساس،متقاضیانی که تا پیش از این تاریخ برای این نوع ویزاها اقدام کرده بودند می توانند در صورتی که کماکان شرایط تمدید ویزا را دارا هستند،نسبت به تمدید ویزای خود اقدام کنند.همچنین افرادی که پیش از این تاریخ تقاضای خود را تحویل داده اند و هنوز ویزای خود را دریافت نکرده اند،می توانند با تماس با سفارت یا اداره مهاجرت نروژ هزینه پرداخت شده برای درخواست نامه خود را بدون هیچ مشکلی مسترد کنند.

بر اساس ویزای شش ماهه کاریابی در نروژ که اکنون لغو شده است،فرد متقاضی می توانست در صورتی که تحصیلکرده دانشگاه می بود و دارای سوابق کاری در زمینه تحصیلی اش حتی در کشور خودش هم می بود برای این نوع ویزا از کشور محل اقامتش هم اقدام کند و پس از ورود به نروژ به مدت شش ماه به دنبال کار بگردد.همچنین،بر اساس ویزای متخصصین Specialists که آنهم اکنون لغو شده است،فرد متقاضی می توانست در صورتی که از کارفرمایی در نروژ پیشنهاد رسمی کار با حقوق سالیانه ای دستکم 500 هزارکرون در سال دریافت کند،بلافاصله وارد نروژ شود و شروع به کار کند حتی پیش از آنکه ویزای کاری اش صادر شود.

قابل توجه است که شرایط برای اقدام ویزای کاری افراد ماهر تحت ویزای Skilled Workers همچنان پابرجاست و این افراد که شرایط اقدام برای این نوع ویزا را دارند می توانند کماکان برای دریافت این نوع ویزای کاری اقدام کنند.شرایط این نوع ویزا در اینجا بطور کامل تشریح شده است.تفاوت اصلی ویزای افراد ماهر با ویزای لغو شده برای افراد متخصص در حداقل میزان حقوق دریافتی سالیانه بود که در ویزای کماکان معتبر افراد ماهر چنین محدودیتی برای حقوق سالیانه وجود ندارد.

منابع خبر:

نگارش،تهیه و تنظیم: علی مهدی پور

*درصورتی که قصد لینک این صفحه را دارید،از نوار تولبار بالای صفحه به کل مطلب لینک کنید.لطفا مطالب را بدون ذکر منبع در جایی کپی نکنید.هرکدام از ما با رعایت حقوق نویسنده می توانیم به غنای فرهنگ کپی رایت در ایران کمک کنیم.

نظرات (13)
علی ||
جمعه 29 دی‌ماه سال 1391 ساعت 12:54
ممنون از وقتی که صرف می کنید برای این سایت. فرق ویزای متخصصان و نیروی کار ماهر در چی بوده؟ متخصص و نیروی کار ماهر فرق رسمیشون چیه؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
تفاوت اصلی در میزان حقوق دریافتی است که یک متخصص می تواند با دریافت حقوق سالیانه حداقل 500 هزارکرون در سال بدون هیچ معطلی وارد نروژ و شروع به کار کند اما برای ویزای افراد ماهر نیاز به این حداقل حقوق نیست
بهمن ||
شنبه 30 دی‌ماه سال 1391 ساعت 14:18
میخواستم ببینم آیا مهندسین با شغل تخصصی می تونن الان با حقوق بالا با همون ویزای مار افراد ماهر وارد کار در نروژ بشن یا نه؟آیا اصولا دلیل لغوش جزب نیروهای لازم به اندازه کافی نبوده ؟چون در خصوص افراد ماهر هم میشه مدارک تقلبی ارسال کرد ولی هنوز این ویزا لغو نشده..
با تشکر
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
بله.امکانش هست.مدارک شما به دقت بررسی می شوند.سیستم نروژی ها بر اساس اعتماد بنا شده و متاسفانه اینگونه سوءاستفاده ها از سوی برخی از ماها به ضرر طولانی مدت برای همگی تمام خواهد شد.امیدوارم همه ی ما عادت کنیم که جای اعتماد را با اعتماد بدهیم.پیروز باشید
مهدی ||
دوشنبه 9 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 09:31
منون از وقتی که صرف می کنید برای این سایت متشکر میشدم شماره تماس لطف میفرمدید.با تشکر مجدد
امتیاز: 0 0
پاسخ:
underskyofnorway@gmail.com
عادل صادق زاده ||
چهارشنبه 7 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 08:43
درود بر شما و ممنون از سایت بسیار خوب شما.من 15 سال سابقه در صنعت نقت دارم و کاپتان کشتی های نفتکش میباشم و به زبان انگلیسی و کمی سوئدی تسلط دارم و در حال حاضر ساکن سوئد میباشم. برای پیدا کردن کار از طریق وب سایت ها خیلی تلاش کردم ولی ناموفق بود.لطفا برای پیدا کردن کار در نروژ چه راه هایی پیشنهاد میکنید. ممنون
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
برای نروژ یکی از بهترین سایت های کاریابی،سایت فین است
www.finn.no
سیمین ||
چهارشنبه 14 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 07:58
ممنون از اطلاعات به روزی که در سایت قرار میدید
میخوام بدونم فرایند skill worker معمولا" چقدر طول میکشه؟ یعنی از زمانی که مدارک بفرستیم چقدر طول میکشه که جوابش بیاد و چند وقت بعد وارد نروژ بشیم؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
در صورتی که پیشنهاد رسمی کار از سوی کارفرمایی در نروژ داشته باشید،خیلی زود می توانید وارد نروژ بشوید.شاید کمتر از سه ماه.پیروز باشید
نگین ||
شنبه 1 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 17:29
سلام
ممکنه لطف کنین راهنمایی کنید آخه متوجه نشدم اگه بتونیم پیشنهاد کار (در زمینه مهندسی)از شرکت های نفتی بگیریم با حقوق مورد نظر در نهایت میشه مهاجرت کرد یا به خاطر لغو ویزای شش ماهه نمیشه؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
بله.در صورتی که از یک کارفرما در نروژ پیشنهاد رسمی کار دریافت کنید کماکان می توانید برای ویزای افراد ماهر یا skilled worker اقدام کنید
نگین ||
شنبه 1 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 20:30
ممنونم
امتیاز: 0 0
melisa ||
دوشنبه 10 تیر‌ماه سال 1392 ساعت 13:39
سلام من و همسرم سال آخر رشته مهندسی نفت هستیم در حال حاضر با توجه به شرایط بد موجود امیدی به کار در زمینه رشته تحصیلبمان نداریم . به زبان انگلیسی مسلط و مدرک نرم افزار های تخصصی نیز داریم.
اما خوب در نرئژ هیچ آشنایی برای معرفی نداریم به نظر شماامیدی برای پذیرفتن مدارک ما برای کار وجود داره .... لطفا راهنمایی کنید
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود دوست من
بله که امیدی هست.لطفا مطالب بخش کار در نروژ را در وبلاگ با دقت بخوانید.همه مراحل و شرایط توضیح داده شده است.اگر به زبان انگلیسی تسلط دارید و مدرکتان را گرفته اید می توانید دست به کار شوید.بایستی از یک کارفرما در نروژ پیشنهاد رسمی کار بگیرید.پیروز باشید
زهرا ||
پنج‌شنبه 14 شهریور‌ماه سال 1392 ساعت 09:49
فکر کنم اشتباهی شده. چون من قرارداد کاری دو ساله داشتم و هفته پیش تمام شد قراردادم. به اداره ی پلیس مراجعه کردم و گفتند که شما حق ندارید در این کشور بمانید آن ویزای 6 ماهه برای کسانی هست که از کشورهایی می آیند که نیازی به ویزا ندارند. در نتیجه ایرانی ها بعد از اتمام قرارداد باید کشور را ترک کنند!
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود زهرا جان
متوجه پرسش شما نشدم اما در هر صورت ویزای شش ماهه کاریابی نروژ از اوایل سال 2013 میلادی لغو شده است اما برای افرادی که پیشنهاد رسمی کار داشته باشند و بخواهند بطور مثال از ایران به نروژ مهاجرت کنند،یک ویزای هفت روزه برای ورود به نروژ صادر می شود و پس از آن اقامت کاری صادر خواهد شد
زهرا ||
جمعه 15 شهریور‌ماه سال 1392 ساعت 21:31
سلام
شما نوشتید فرصت 6 ماهه برای کاریابی کسایی که در نروژ ویزای کار داشته اند و بیکار شده اند هنوز هست. ولی من هم قرارداد 2 ساله داشتم و الان تموم شده ولی به من گفتند باید این جارو ترک کنم و اجازه ندارم بمونم.
امتیاز: 0 0
پاسخ:
زهراجان
درصورتی که از کار قبلی بیکار شوید و یا مدت قراردادتان در نروژ به پایان برسد تنها در صورتی می توانید در نروژ بمانید که یا از کارفرمایی دیگر در نروژ قرارداد کاری بگیرید و یا اینکه اگر برای ماندن در نروژ نیاز به داشتن ویزا یا اجازه ی اقامت ندارید،از این فرصت شش ماهه استفاده کنید.ظاهرا متن این مطلب کمی نارسا بوده و موجب سوءتفاهم شده است.به هر صورت از یادآوری شما هم سپاسگزارم.در هرجا که هستید،همیشه شاد و پیروز باشید
زیبا ||
شنبه 23 شهریور‌ماه سال 1392 ساعت 19:52
با سلام و سپاس فراوان
ایا داشتن قرارداد تجاری با فردی در نروژ امتیاز مثبتی برای دریافت ویزا و مهاجرت به نروژ محسوب میشود؟
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود بر شما
نه لزوما. شما برای دریافت ویزای کار ی بایستی شرایط ویزای کاری را داشته باشید و بیشتر سهم شرکتی که ثبت شده است بایستی به شما تعلق داشته باشد و همچنین اداره مهاجرت را بایستی قانع کنید که قبلا هم در این زمینه فعالیتهای موفقی داشته اید و امکان ادامه ی آن فعالیت در سوئد را خواهید داشت
زیبا ||
شنبه 30 شهریور‌ماه سال 1392 ساعت 10:29
ضمن عرض سلام و خسته نباشید و تشکر از راهنمایی های خوب شما
در ادامه سوال قبلی میخواستم بگم در واقع هیچگونه شرکتی در کار نیست به این صورته که ما تولیدکننده نرم افزار در ایران هستیم و در خارج از ایران به فروش میرسانیم که البته با یکسری از کمپانی ها قرارداد فروش داریم که به دلیل نیاز به شماره حساب بین المللی , دوستم که ساکن نروژ هستن واسط ما دراین قراردادها می باشند.
با داشتن مدارک موردنیاز و دعوت نامه از جانب دوستم بازهم ممکنه سفارت ویزا نده ,
سوال اول : به نطر شما نشان دادن این قراردادها به سفارت صرفا برای توجیه سفر کاری (برای تسویه حساب و امورمالی با دوستم) و قانع کردنشون برای بازگشت به ایران تاثیرگذارهست یاخیر؟
یه راه دیگر برای اخذ ویزا در نظر دارم که البته نمیدونم از این طریق میشه اقدام کرد به این صورته که:
یکی از دوستان در سوید سالن ارایشی دارند و من دیپلم فنی حرفه ای در این زمینه دارم و چند سال هم کار کرده ام .
سوال دوم : ایا با دریافت دعوت نامه از ایشان میتوان ویزای کار گرفت؟
سوال سوم : با راهنمایی شما میخوام بدونم برای خروج از ایران از کدام طریق اقدام کنم موفق تر خواهم بود؟
شرمندم خیلی طولانی شد.
پاینده و پیروز باشید.
امتیاز: 0 0
پاسخ:
درود
به هر شکل که باشد بایستی مقررات ویزای کاری را رعایت کنید.مهمترین گام هم دریافت یک پیشنهاد رسمی کار از سوی یک شرکت یا یک کارفرما در نروژ است.دعوت نامه تنها برای ویزای توریستی ست که مصداق دارد نه برای ویزای کاری.برای ویزای کاری بایستی پیشنهاد رسمی کار داشته باشید که بواسطه ی آن استخدام رسمی آن شرکت شده باشید.مهم نیست آن شرکت فعالیتش چه باشد.مهم این است که حاضر به استخدام شما باشد و به شما پیشنهاد کاری بدهد.پیروز باشید
زیبا ||
یکشنبه 31 شهریور‌ماه سال 1392 ساعت 18:26
بسیار ممنونم از راهنماییتون
امتیاز: 0 0
پاسخ:
خواهش می کنم.همیشه شاد و پیروز باشید
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد

تمام حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به زیر آسمان نروژ می باشد