[spoiler]

پلاگین

[/spoiler] سایت "زیر آسمان نروژ" راه اندازی شد www.underskyofnorway.com - زیر آسمان نروژ
X
تبلیغات
رایتل
چهارشنبه 13 بهمن‌ماه سال 1395 @ 16:07

سایت "زیر آسمان نروژ" راه اندازی شد www.underskyofnorway.com

زیر آسمان نروژ: برای دوستان و همرهان گرامی که در طی سالهای اخیر با مطالب این وبلاگ همراه بوده اند،خبر راه اندازی سایت "زیر آسمان نروژ" شاید پس از مدتها خبر خوبی باشد.این وبلاگ در همینجا به کار خودش خاتمه می دهد و دوستان و همراهان در صورت تمایل می توانند به سایت زیرآسمان نروژ مراجعه کنند.سایت زیرآسمان نروژ فضایی ست مجازی برای ثبت دلنوشته ها و به اشتراک گذاشتن آنها پیرامون تجربه های متفاوت شخصی از دوران زندگی در کشور نروژ.قابل ذکر است که ساختار مطالب این سایت  بیشتر شکل گزارشی و تحلیلی پیرامون اخبار و اتفاقات جاری در کشور نروژ خواهد داشت و از این نظر با ساختار این وبلاگ که بیشتر شکل اطلاع رسانی و خبری داشت کاملا متفاوت خواهد بود.امیدوارم که ساختار جدید این سایت را دوست داشته باشید و با درج نظرات خودتان از آن پشتیبانی کنید.

نشانی سایت:

www.underskyofnorway.com

با تشکر و احترام/علی

نظرات (1)
سبا ||
چهارشنبه 16 فروردین‌ماه سال 1396 ساعت 09:03
با سلام
سایت جدید مبارک باشه
در صورت امکان من راهنمایی می خواستم
من برای master نروژ اقدام کردم و خوشبختانه پذیرش گرفتم
سئوالم اینه که برای بردن همسرم به اونجا چه کاری میتونم انجام بدم؟
آیا ما میتونیم همزمان درخواست ویزا کنیم؟
اگر میتونیم شرایطش چیه
و اینکه چه راهی برای ویزای همسرم پیشنهاد میکنید
با سپاس فراوان
امتیاز: 0 0
پاسخ:
سلام سبا جان
همزمان خیر ولی پس از ورود شما به نروژ می توانید برای همسرتان اقدام کنید.شرایطش در سایت اداره مهاجرت نروژ نوشته شده است.در اینجا
https://www.udi.no/en/want-to-apply/family-immigration/family-immigration-with-a-citizen-of-a-country-outside-the-eueea/?o=s&f=irn&c=irn#link-1157

Requirements for both

Your marriage/partnership must have been validly entered into.
You must have plans to live together in Norway.
You must not have been forced to marry (forced marriage).
Your marriage must not be a proforma marriage/ marriage of convenience.
You must be at least 24 years old.

Requirements for the applicant

You must pay an application fee.
You must document your identity. If you have a valid passport, that is usually valid proof of identity.
You must not be subject to a prohibition against entry to Norway or Schengen.

Requirements for the reference person

You must have or have applied for a residence permit as a student at a university college or university.
You must have at least one year left of your studies in Norway.
You must have an income of at least NOK 253 704 per year pre-tax . This can be income from employment, loans or grants received in connection with studies, and money that you or the applicant has in an account. You cannot have received social security benefits during the last 12 months
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد

تمام حقوق این وبلاگ و مطالب آن متعلق به زیر آسمان نروژ می باشد